HOT RECOMMENDED

Kita usaha dadi produsen kualitas paling dhuwur

Mesin polishing tabung kothak kanthi otomatis

Mesin polishing tabung kothak kanthi otomatis ...

Mesin grinding banyu sabuk abrasive

Model HH-FL50.01 HH-FL50.02 HH-FL50.0...

Pompa mentega listrik KST-K10B

1. Sumber daya peralatan iki yaiku ...

Pompa mentega listrik KST-F10B

Iku aman lan dipercaya, konsumsi udhara kurang, ...

KST-8A / B seri pompa butter elektrik

1. Sumber daya peralatan iki yaiku ...

Mesin press Servoine

Model Tekanan Maksimum (KN) Frekuensi tr...
recommend_img
  • company img

Grup HaoHan

Klien minangka inti kita, syarat sampeyan, prestasi kita.

HaoHan ShenZhen Automation & Technologies Co,.Ltd.minangka Produsèn anjog saka mencet & polishing, kita wis ngrambah sawetara tonggak sejarah, kita kicked wong mati siji-siji kang alangan apa kita padha ngadhepi ing cara, tenan iku ora cukup, lan kita ora wareg karo prestasi kita.pangarepan kita luwih maju, tliti luwih, lan luwih Intelligent peralatan & machinery kanggo ngatasi sawetara masalah substantive sing ngadhepi sak produksi.